over ons

Wie zijn wij? broekema.nielsen notarissen is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

iedereen kan de wereld iets goeds nalaten


gepost op
3 december, 2015
geschreven door
Henk Broekema
reacties
0 reacties

Met deze slogan hebben de goede doelen vele malen de aandacht op zich gevestigd.
Het doel van de goede doelen is duidelijk: wanneer iemand komt te overlijden, vinden de goede doelen het bijzonder fijn als er voor de goede doelen ook iets valt te verkrijgen. De traditionele oplossing hiervoor is om een of meer erkende goede doelen op te nemen in een testament. Het goede doel krijgt dan een legaat of wordt erfgenaam.
Minder bekend zijn andere oplossingen die bij leven getroffen kunnen worden waarbij de wereld iets goeds wordt nagelaten. Te denken valt aan creatief schenken, een fonds op naam, maar ook aan impact investeren.
Wanneer u geïnteresseerd bent, neem dan contact op. Graag zijn we uw gesprekspartner in het vinden van creatieve oplossingen om de wereld iets goeds na te laten.

RSS NuZakelijk

Meest recente berichten

Recente reacties

reageer