over ons

Wie zijn wij? broekema.nielsen notarissen is een kantoor met veel expertise op uiteenlopende gebieden. Wij luisteren goed, stellen de juiste vragen, geven directe opties en adviseren gericht. Niet te formeel met moeilijke vaktermen, maar ongedwongen en in normaal Nederlands. U krijgt een normale gesprekspartner wanneer u belangrijke beslissingen moet nemen.

lees verder

zoek

open huis

open-huis

wij-nodigen-u-uit

wat-als-u

infobijeenkomst

Wat als u zelf niet meer kunt beslissen?

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er gebeurt als bij een ongeval of ziekte anderen voor u belangrijke beslissingen moeten nemen?
Levenstestament

Met een levenstestament legt u uw wensen vast en houdt u de regie over uw eigen leven. Ook helpt een levenstestament onzekerheid en onenigheid bij uw naasten te voorkomen. In het levenstestament benoemt u mensen die zich ontfermen over bijvoorbeeld uw bankzaken en bezittingen. Ook is het mogelijk om hen medische beslissingen voor u te laten nemen.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 4 februari 2016 van 14:00 – 19:00 uur houdt broekema.nielsen notarissen een informatiebijeenkomst over het levenstestament.

Wij leggen tijdens deze bijeenkomst graag uit wat er zowel op juridisch als financieel gebied mogelijk is om te beslissen en vast te leggen.
Zo krijgt u een goed beeld van de zaken die geregeld kunnen worden als u wilsonbekwaam raakt. Het levenstestament biedt uw naasten steun.